Julebordbuffet - For Smakens Skyld

Hei alle sammen 

Siden årets julebord for Sameiets velforening ble avlyst har jeg blitt kontaktet med tilbud om alternativ tilstelning.  

Det vil bli holdt en ekstra åpningsdag lørdag 17. desember med Julebuffet hos For Smakens Skyld på Berger Gård.  Maten vil bli satt ut kl. 18.00.  Det vil være tradisjonell julemat med ribbe, pinnekjøtt, gravlaks, røkelaks, sild og mye mer.  Det vil være riskrem og karamellpudding til dessert pluss litt ekstra søtt og godt.  Prisen er kr. 345,- + drikke pr. person. Det tilbys kveldens vin til kr 85,- pr. glass eller juleøl til kr 80,- pr. glass. Hver enkelt gjør opp for seg på stedet. 

Påmelding til For Smakens Skyld på mail smakens@online.no eller på telefon til Ragnhild 48234026 – Peter 92618273 

Husk å melde ifra at dere kommer fra NJB da vi vil samle dere i et område.  Påmeldingsfrist innen 12. desember.

Med vennlig hilsen
Geir Teigstad

Se også:  https://www.facebook.com/forsmakensskyld/

Skadet båt

Hei kjære nabo.

Har noen sett at vår seilbåt ble skadet for mange tusen kroner? Mange av dere ser denne båtplassen fra sine leiligheter. Skadet båt er en seilbåt med blå og hvit «spiral».

Skaden ble påført vår båt på brygge A mellom plass 6 og 7 , det er bryggen nærmest stranden, se bildet.

Her har det vært jobbet med verktøy som har skadet vår båt i tidsrommet ca 1. juni til ca 17. juli. Skaden ble oppdaget først etter ferien.

Det har vært brukt en slipemaskin som sprutet glødende gnister som igjen har truffet vår båt. Det er nå ca 400 rustflekker på båtsiden hvor glødende stål har brent i stykker overflaten og festet seg. Dette var gjort på kort tid kanskje i løpet av 2 til 5 minutter

Vi ønsker å komme i kontakt med de som så dette og som kan fortelle oss noe, for eksempel når dette skjedde, hvem var på bryggen, hva ble slipt, var det fremmede mennesker eller ukjente båter? All informasjon er av interesse da forsikringsselskapet og politiet er interessert i dette. Hvis dere ikke så hendelsen så vil jeg be dere om å fortelle om dere har sett ukjente som har jobbet på bryggen i dette tidsrommet. Et bilde hadde vært gull.

Det er merker på bryggen som bekrefter at dette har skjedd ved strømstolpen på dette stedet.  

Slik ser det ut med en slipemaskin som spruter gnister. Ved vår båt kan det ha vært mindre voldsomt med gnistregn.  

Med vennlig hilsen
Anita og Sten Waløen
Laboratorieveien 14
Tlf Anita 90067566,